Seznam želja:0
  • Vaša košarica je prazna!

POROČNO MILO KOMPLET 2x

14,80€
  • Šifra: Poročno milo
  • Razpoložljivost: Povprašaj o zalogi

Izvirno, unikatno, drugačno, ročno izdelano in naravno darilo za mladoporočenca ali za goste na poroki kot milni poročni konfet. 

Komplet dveh naravnih mil z zelenim čajem za obraz, eno v obliki ženina, drugo v obliki neveste.  

Ob oddaji naročila mi v opombah sporočiš imeni in datum poroke bodočih mladoporočencev, tako, da na mili vkomponiram njuni imeni in datum poroke ter sporočiš barvo, v katerih poročni mili želiš. Možno je izbirati barvo pentlje, kravate in gumbov na oblekah v barvo poroke ali v drugo želeno barvo.  

Mili sta lahko odlični kot samostojno darilo ali kot del aranžiranega darila mladoporočencema.

Komplet obeh mil kot darilo mladoporočencema je na voljo v redni ponudbi, poročni mili kot poročne konfete na poroki pa izdelujem zgolj po prednaročilu na info@fenikslife.si ali tel. št. 040 270 996. Cena posameznega mila je v tem primeru 7,40 EUR. 

* Že poznaš  enkratni 10% popust na celotni nakup za katerikoli izdelke po tvoji izbiri? Če ne, potem obvezno pokukaj na POGOSTA VPRAŠANJA, pod razdelek z naslovom NAROČIL/A SEM SE NA E-NOVIČKE IN ŽELIM KORISTITI ENKRATNI 10% POPUST NA CELOTEN NASLEDNJI NAKUP ZA IZDELKE PO SVOJI IZBIRI. KAJ MORAM STORITI? Popust koda ne velja za prednaročila poročnih konfetov.


TEŽA: 2X ca. 95 g oz. 1X 95 g

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro