Seznam želja:0
  • Vaša košarica je prazna!

Dostava in poštnina

DOSTAVA
 
Blago naročeno v spletni trgovini FeniksLife, gre na pot v najkrajšem možnem času, po možnosti še isti dan, tako da izdelke, če se le da, prejmeš že v roku 2 delovnih dni. Če je naročilo oddano v delovnih dnevih do 10.00 ure in ne gre za naročilo, ki ni na zalogi ali za blago, ki ga izdelujem zgolj po naročilu, ga oddam na pošto še isti dan. Vsa naročila dostavljam na poljuben naslov na območju Slovenije.

Blago lahko, v kolikor si izbral/a takšen način plačila, prevzameš tudi osebno  vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 11:00 in 17.00 po predhodnem dogovoru. 
Pri osebnem prevzemu je možno plačilo zgolj z gotovino, lahko pa znesek poravnaš že prej ob oddaji naročila po predračunu z UPN nalogom, v kolikor ob oddaji naročila izbereš takšen način plačila. 
Osebni prevzem priporočam pri naročilu milnih poročnih konfetkov oz. pri naročilu večjih količin izdelkov. 

V primeru nakupov oz. izdelkov  po naročilu ali v primeru izdelkov, ki niso na zalogi, te o dobavi obveščam tudi sproti preko elektronske pošte. V primeru nakupa izdelkov po naročilu ali v primeru izdelkov, ki niso na zalogi, je čas dobave odvisen tudi od dobave s strani dobaviteljev ter od časa izdelave, saj gre za ročne izdelke, pri izdelavi mil pa je pomemben tudi čas sušenja. FeniksLife bo v vsakem primeru poskrbel, da bodo naročeni izdelki pri tebi v najkrajšem možnem času.
 
Poslovna darila in milni poročni konfetki v večjih količinah, ki se izdelujejo zgolj po prednaročilu, bodo izdelani in pripravljeni za osebni prevzem najkasneje v roku od 3 do 6 tednov od oddaje naročila, odvisno od dogovora.

Rok dobave prične veljati od potrditve naročila. Za potrditev naročila se šteje prejetje plačila na naš račun, pri plačilu po povzetju se kot potrditev šteje potrditev oddaje naročila v spletni trgovini.
 
POŠTNINA

Pri načinu dostave izbiraš med osebnim prevzemom ali dostavo preko Pošte Slovenije, pri čemer sistem ponudi izbiro med stroški dostave glede na ceno ali stroški dostave glede na težo, izbereš cenejšo. Pri dostavi preko Pošte Slovenije nadalje izbiraš med plačilom naročila preko spletne banke oz. po predračunu ali plačilom po povzetju. 
 
Stroški pakiranja in dostave so pri nakupu nad 50,00 €  brezplačni, pri nakupu do 500 g znašajo 3,2 EUR, pri nakupu izdelkov med 500 g in 2000 g znašajo 3,95 EUR.

Pri plačilu po povzetju se za dostavo na dom doplača 1,50 EUR. 

V kolikor je nakup 50,00 EUR ali več ali pri načinu dostave izbereš osebni prevzem, sistem samodejno ponudi opcijo brezplačne poštnine.

Približne teže produktov brez kozmetične embalaže so navedene pod izdelki, s kozmetično embalažo brez kuverte ali kartonske škatle pa pri primerjavi izdelkov.

Poslujemo s poštno nalepko. Zgoraj navedena cena poštnine, dostave in pakiranja, je končna cena, ki jo plača kupec. Ob prevzemu paketa v nobenem primeru kupec ne doplača še kakršnekoli provizije. 

Možen pa je tudi osebni prevzem v Mariboru.  V tem primeru stroškov prevzema oz. poštnine ni. Plačaš le ceno izdelka. 

Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.