Seznam želja:0
  • Vaša košarica je prazna!

MILA KLASIKKlasično nežno dišeče milo za vse ljubitelje vonja sivke z zmletimi zrnci doma pridelane sivke in dodatkom naravnega eteričnega olja sivke.Milo, ki je najboljša in povsem naravna nega prav za vse vrste kože ter primerno za nego in umivanje povsem celega telesa.Dodajam 100% naravno eterič..
Klasično nežno dišeče milo za vse ljubitelje...
4,90€
4,90€

Ekstra nežno milo, ki je zaradi načina izdelave še posebej primerno za umivanje obraza oz. celotno nego zelo občutljive kože. Dodajam mu zeleni čaj. Milo je zaradi dodatka  zelenega čaja odlično tudi za aknavo, nečisto, mastno in mešano kožo  oz. za umivanje obraza nagnjenega k tem ..
Ekstra nežno milo, ki je zaradi načina&...
4,90€
4,90€

Milo s prijetnim vonjem po medu in cimetu z vsebnostjo domačega medu in cimeta. Med kožo odlično vlaži, deluje tudi protivnetno, kožo čisti, ščiti pred bakterijami, vrača mehkobo, zmanjšuje pore,...Cimet je znan kot naravni razkuževalec.Milo je primerno za vse tipe kože, namenjeno pa je predvsem tistim..
Milo s prijetnim vonjem po medu in cimetu z vsebn...
4,90€
4,90€

Najbolj nežno milo, brez vseh dodatkov in dišav, ki je zaradi vsebnosti kokosovega mleka, namenjeno zlasti nežni otroški koži.Kokosovo mleko kožo odlično vlaži, milo pa je zaradi tega primerno tudi za tiste z zelo suho in občutljivo kožo in kot izjemno nežno primerno tudi za umivanje obraza ali umivanje intimnih pred..
Najbolj nežno milo, brez vseh dodatkov in dišav, ki je...
4,90€
4,90€

Odlično vlažilno milo s čokolado za vse tiste, ki se radi razvajate. Primerno je za vsakodnevno nego celotnega telesa.Čokolada kožo odlično vlaži in mehča, zato je to naravno milo primerno tudi za tiste z zelo suho kožo.* V kolikor želiš  6. milo gratis ali 10% popust na celoten nakup, ne pozabi pokukati na POGOSTA V..
Odlično vlažilno milo s čokolado za vse tiste, ki se r...
4,90€
4,90€

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)