Seznam želja:0
  • Vaša košarica je prazna!

ZA RAZLIČNE PRILOŽNOSTIRazpoložljive možnosti

Poslovna mila so na voljo v dveh različicah, kot moški motiv in kot ženski motiv, oba motiva sta na voljo v obliki klasičnega pravokotnika in v notranjosti vsebujeta unikatno sporočilo oz. misel za obdarjenca. Na voljo jenaravno milo z medom in cimetom za problematično kožo kot moški motiv, sivkino milo..
Poslovna mila so na voljo v dveh različicah, kot m...
7,20€
7,20€

Razpoložljive možnosti

Ročno izdelano, naravno milo v obliki astrološkega znamenja. Zraven vsakega mila je dodan tudi zabavni horoskop oz. najbolj značilne karakteristike izbranega znamenja.Izbiraš lahko med naravnim vlažilnim milom s čokolado ali milom z medom in cimetom za problematično kožo.Odlična ideja za rojstnodnevna, poslovna, prom..
Ročno izdelano, naravno milo v obliki astrološkega zna...
4,50€
4,50€

Razpoložljive možnosti

Naravno milo tačka na kartici z napisom Podarjam ti tačko prijateljstva. Za ljubitelje naravnih mil, prijatelje, za ljubitelje prijateljev na štirih nogah,...Na voljo: milo tačka sivka,   milo tačka med in cimet,  milo tačka čokolada.  * Si že slišal/a za enkratni 10% popust na celotni nakup ..
Naravno milo tačka na kartici z napisom Podarjam ti ta...
3,50€
3,50€

Razpoložljive možnosti

Čudovita, ročno izdelana, naravna mila z napisom THANK YOU v darilnih vrečicah.Na voljo sivkino milo, milo z medom in cimetom za problematično kožo, vlažilno milo s čokolado.Odlična ideja za obdarovanje!Teža: ca. 25 g  ..
Čudovita, ročno izdelana, naravna mila z napisom ...
2,50€
2,50€

Izvirno, unikatno, drugačno, ročno izdelano in naravno darilo za mladoporočenca ali za goste na poroki kot milni poročni konfet. Komplet dveh naravnih mil z zelenim čajem za obraz, eno v obliki ženina, drugo v obliki neveste.  Ob oddaji naročila mi v opombah sporočiš imeni in datum poroke bodočih ..
Izvirno, unikatno, drugačno, ročno izdelano in na...
14,80€
14,80€

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)